Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Nadara Relax Hangtál Meditáció Székesfehérváron! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. április 01.
Bakos Judit Eszter PhD | YA E-RYT 500 jógatanár, zenész Nadara relax jóga nidrára várja az érdeklődőket április 6-án Székesfehérváron!
Tovább...
 
Építkezik? Felújítást végez? Kertet épít? - Keresse a Nemes Beton Kft-t! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. április 01.
Sóder, homok, zúzalék, betonvas, zsákos cement, térkő, zsalukő.... - Minden, ami az építkezéshez kell! Keresse a Nemes Beton Kft-t!
Tovább...
 
Jön a jubileumi Logisztikai Évkönyv Nyomtatás E-mail
Írta: Károly Róbert   
2024. április 01.
A Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) gondozásában megjelenő Logisztikai Évkönyv, már évtizedek óta a hazai logisztikai világ egyik legkiemelkedőbb éves kiadványa. A legújabb, idén jubileumi alkalommal megjelenő kötet munkálatai már elindultak, amelyhez a több mint 30 éves szakmai szervezet szerzők és támogatók jelentkezését is várja.
Tovább...
 
Támogassa adója 1 %-val a székesfehérvári Nemes Motormúzeum Alapítványt! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. április 01.
Tovább...
 
Több mint 250 ezer ember küzd demenciával Magyarországon Nyomtatás E-mail
Írta: HELMECZI-SZABÓ FRUZSINA   
2024. április 01.
Megkapta a svéd királyné által alapított Stiftelsen//Silviahemmet akkreditációját a Sztehlo Gábor Evangélikus Szeretetszolgálat Ördögárok utcai idősek otthona – ezzel létrejöhet egy olyan trénercsapat, amely nemcsak egészségügyi dolgozókat, hanem demens szeretteikről gondoskodó családtagokat is felkészít az ápolással járó feladatokra. A Johannita Segítő Szolgálat által elindított képzés hiánypótló, Magyarországon ugyanis 250 ezer ember küzd a betegséggel – a diagnosztizált betegek száma ráadásul várhatóan jelentősen emelkedik majd a következő évtizedekben.
Tovább...
 
Több cég érzi magát stabilabb anyagi helyzetben, mint tavaly Nyomtatás E-mail
Írta: Somogyi Tamás   
2024. április 01.
A cégek bizakodóbbak az előttük álló évvel kapcsolatban, mint amennyire tavaly voltak. Nagyobb arányban érzik, hogy biztos anyagi helyzettel számolhatnak idén: míg 2023-ban a cégek háromnegyede nyilatkozta, hogy hasonló vagy javuló anyagi helyzetre számít az évben, addig idén év elején tízből nyolc vállalat válaszolt így. Kifejezetten romló pénzügyi mutatókkal is kevesebben számolnak: míg tavaly év elején 13%-uk várt visszaesést ezen a téren, idén csak minden tizedik vállalat– derül ki a Profession.hu felméréséből.
Tovább...
 
Pia, drog és ADHD? – avagy a baj nem jár egyedül Nyomtatás E-mail
Írta: Kilián Cintia   
2024. április 01.
Parkokban italozó fiatalok, az iskolai vécében cigiző vagy füvező kamaszok, észrevétlenül snüsszöző tizenévesek, az okostelefonjuktól megválni képtelen óvodások – riasztó képek korunk gyermekkori függőségeiről és szenvedélybetegségeiről. Bár a probléma minden esetben összetett, a legújabb kutatások szerint a háttérben ADHD is állhat, amelyre ma már számos gyógymód és fejlesztés létezik.
Tovább...
 
Viktória pódium kedden Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 31.
A zeneszerzés, a könyvillusztráció és a fazekasság lesz a témája a Viktória pódium következő összejövetelén. A „keddcsináló kulturmix” vendégei 18 órától: Endl László, Simonyi Cecília és Máhr Ferencné Cicus.
Tovább...
 
Kézműves foglalkozásra várják a gyerekeket a tavaszi szünetben a Rác utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 31.
Foglalkozások egész sorát rendezi a tavaszi szünetben a Fehérvári Kézművesek Egyesülete a Rác utcában. A Kézművesek Házában szinte mindent ki lehet próbálni, mindenfélét lehet majd tanulni négy napon át a mesterek segítségével.
Tovább...
 
Nyári tábor a Pákozdi Pagonyban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 31.
Meghirdette az általános iskolásoknak szóló nyári táborát a Pákozdi Pagony Vadaspark és Arborétum. Természetközeli élményekkel és ismeretterjesztő programokkal várják a gyerekeket. Jelentkezni május 20-ig lehet, március 29-ig történő befizetés esetén kedvezményt adnak.
Tovább...
 
Gyógynövénygyűjtő túrát rendeznek húsvéthétfőn Bakonykútiban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 31.
Április 1-jén, húsvéthétfőn Bakonykútiba szervez Herbarius túrát Lencsés Rita gyógynövény szakértő. A tavasz elsőként előbújó ehető gyógynövényeit, medvehagymát, salátaboglárkát, pitypangot gyűjthetjük.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 210 - 220 / 20386